18 Aralık 2009 Cuma

Kadınların ilgi hastalığı

Evet yapılan çalışmalara göre sevgili bulan kadınların %88.345 inde böyle bir hastalık görülmüş. Bunlar sevgililerinin her yaptığı şeyi bilmek isterler, o cep telefonu yok mu, o telefon var ya resmen ilişkilerin ağzına sıçmak için bulunmuş bir şey. Kadınlar istiyorlar ki her yerden bunlara rapor verelim, her yaptığımızı bildirelim,niye çünkü cep telefonu var bir mesaj yazmak ne kadar zaman alabilir ki, en fazla bir dakika, bir dakikamızı ayırıp mesaj atamıyor muyuz yani sevgilimize.

--Şu anda tuvalete gidiyorum sevgilim muck---
--- şu anda yeni filme başladım bitanem öpüyorum :) gıdından---
---şimdi dışarı çıktım bizim çocuklarla buluştuk hayatım öptüm istediğin bir yerden :)---
--şimdi bira içiyoruz canım hiç kız yok etrafta :p merak etme muuuccckkk---
---şimdi eve dönüyorum sevdiğim---,
---aa öpmeyi nasıl unuturum kusura bakma sevgilim öpüyorum uzun uzun yatamadan ararım konuşuruz---.

Bu ne lan böyle ilişkimi olur bu kadar mı manyadınız, hayır bide arayıp sormasan ''ama ben seni sormak için zaman yaratıyorum sen nasıl 3 dakikanı ayırıp beni aramıyorsun'' derler. Yav arkadaşım sorun zaman değil ki, sorun sizin bu ilgi isteme manyaklığınızın çığırından çıkmış olması. İşin vardı aramadın 5 saat ama senin işte olduğunu biliyor.

çalar telefonun çok soğuk bir ses tonuyla
--sevgili kişisi (sk): ne yapıyorsun
gayet normal ses tonuyla
--erkek (e): ne yapıyım sevgilim işteyim işte toplantıdaydık, çok yoğundu bugün. sen ne yapıyorsun
sk:hiç ne olsun uğraşıyorum öylesine, 5 saat aramadı biri de, onu düşünüyordum
E: ama bitanem işim vardı biliyorsun.
sk: biliyorum da, ben işim varken bile seni arıyorum,zaman yaratıyorum, sen hiç aramıyorsun bi 3 dakika arayıp ne yapıyorsun diye bilirdin, ne yani hiç tuvalete gitmedin mi şimdi insan o arada arar.
E: ama sevgilim ne ilgisi var tuvalete giderken de seni mi arasaydım biliyorsun işte ne yaptığımı.
SK: tamam uçanpastırma(isim söylenir çok kızmıştır çünkü) tamam neyse bakalım, hadi işim var şimdi görüşürüz sonra (trip in allahı oluyor bu ve hatununa göre değişir kimi ''peki öyle olsun'' der kapar kimi ''anladım görüşürüz'' der )

İşte buradan sonra erkek boku yemiştir artık en az yarım gün uğraşır, o 5 saatte niye aramadığını açıklamak için. nasıl büyük bir eşek, nasıl büyük bir bencil, umursamaz, düşüncesiz olduğunu kabul edene kadar sürünür.

Ama işte anlamıyorsunuz bizi nasıl sıktığınızı nasıl yanlış yaptığınız , yav kardeşim bi gün mesajlaşmasak ne olur allah aşkına söyleyin, ne olur hiç araşmasak, o koduğumun cep telefonunu kullanmasak bi gün de birbirimizi özlemesek mesaj atıp ''ama sen beni hiç özlemiyorsun'' demesen, özlemiyorum tabi çünkü izin vermiyorsun, sürekli bi iletişimde olma isteğiyle yanıp tutuşuyorsun.

ulan bu telefon olmadan kızlar ne yapıyordu anlamıyorum ha.
büyük ihtimalle erkekler eskiden o yüzden güvercin besliyordu evlerin damında, hem de en az 2 tane besliyorlardı ki güvercinin birisini gönderiyordu ''alın yazım seni çok özledim ama tarlaya gidip çapa yapmam lazım öpüyorum yataktan (bekleyeceğiz evlene kadar merak etme :p)'' yazan bir notla. güvercinin gitme süresi yarım saat gelmesi de yarım saat ama toplam 1 saat uzun süre, nasıl 1 saat habersiz durabiliriz, güvercin karşıya ulaştığı zaman, yani yarım saat sonra, ikinciyi de yolluyordu ''yoldayım gülüm, daha varamadım tarlaya'' diye. Ama işte olur da güvercin ulaşmazsa karşıya bak sen zavallının haline.

Neyse sevgili okur sen gene de bir gün mesajlaşmayalım araşmayalım diye öneride bulunma yarine. Çünkü bu öyle bir hastalık ki aramadığın ilk bir saatin sonunda; kadında titreme başlıyor, soğuk soğuk terler döküyorlar,2 saatin sonunda ateşi 39 a yükseliyor,2.5 saatin sonunda hala aramamışsan 41 e kadar çıkıyor ve hayal görmeye başlıyorlar: elinde cep telefonu ile bir beyaz atlı prens onlar geliyor; kaslı,zengin, yakışıklı, iyi sevişen bir erkek, hem de günde 20 kere arayıp soran birisi. Tabi bu hayali de gördükten itibaren 3 saati kalıyor, bu 3 saatin sonunda hala aramamışsan kendi kendilerini infilak ediyorlar. Bence girme bu vebalın altına ara sen sevgilini her yarım saatte bir.

yazı biterken Mark Knopfler and Emmylou Harris - Right Now çalıyordu, güle güle efenim öptüm, muck.

13 yorum:

  1. Süper olmuş dostum :D Aynen öyle... dediğin gibi... hasta bunların hepsi... vardı bitane o modelden... ex oldu :D mutluyum huzurluyum... Çok sıkarsa koy götüne yolla memleketine :D

    YanıtlaSil
  2. saol abi tabi her genellemede olduğu gibi %10 sapma ihtimali olduğunu söyleyelim de dövmesinler bizi -

    YanıtlaSil
  3. ben erkek miyim yoksaa ya? :/

    YanıtlaSil
  4. tari eluch eğer erkek değilsen de mükemmel sevgili olursun demektir bu.

    YanıtlaSil
  5. Ya insan sevdiğini 5 saat hiç hatırlamaz mı be? :P (kadın psikolojisi). İş, bu kadar mı önemli? Arayıver bi msj at çok mu yani. İstediği bu sadece. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Aklınıza hiç gelmeyen bir sevgiliniz var ha :) Anlamak zor hakkatten. Duygusallıktan uzak..Kadınları obje olarak görmenin başka bir dile getirilişi diye düşünüyorum bu durumunuzu. Peh

    YanıtlaSil
  6. kadınları obje olarak görmek mi? hiç ilgisi yok asıl ben normal insan olarak görüyorum. hem niye gelmesin aklıma sevgilim olduğu zaman. ama diyorum ki günde 10 saat konuşmasak da olur. onu düşünmediğim anlamına gelmez bu.

    YanıtlaSil
  7. :)) uçan pastırma birisi sana fena çektirmiş anladık:)) ama bana sorarsan herşeyin bir sınırı olmalı haber verilir,izin alınmaz...herşey de zart zurt aranmaz,mesaj atılmaz ve beklenmez... sahibinmiş gibi davranılmaz ve davranana gereken cevap verilir...işte budur işin özeti...Karşındaki kişininde senden başka bir hayatı olduğunu unutmayıp saygı göstermek..

    YanıtlaSil
  8. e benim de erkek arkadasim tam boyleydi, bogulmustum. ya ben zaten hic boyle kadin ozellikleri gostermiyorum, alisveristen de nefret ediyorum.. bi tuhaf oluyorum boyle kadinlarla ilgili yazilari okuyunca

    YanıtlaSil
  9. kadinlara öz bir hastalik mi bilmem... ama ben bir bayanim ve ilgi çekme hastasi görümceme ne demeli?? Büyü biraz kizim, kur hayatini, birak bizde hayatimizi kuralim... O ne herzaman bir sorun yaratiyorsun ki sana aciyalim, seninle ilgilenelim... her haftada olmazki... calisiyoruz, bir hafta sonumuz var pes yani... Sabirrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  10. Erkekler nedense ama henuz daha flort edereken gunde 10 tane mesaj atarlar siz cevap vermediğiniz halde .kopruden gectikten sonra havalanırlar. tekrar o kopru basına getırseniz tekrar gecmek için elinden geleni yaparlar fırsatcılar sizi :)

    YanıtlaSil
  11. bunun kadın ya da erkek olmakla alakası yok. bir bayanda aramasa 5 saat bu muhabbetler sadece trip şeklinde değil azar şeklinde gerçekleşir tek fark bu malesef ;)

    YanıtlaSil
  12. pekii herşey iyi hoş guzel süper de. bu cep telefonuna bu kadar yüklenmeyelim falan muhabbeti süper.pekkiii bu erkeklerin tripleri nolacak.yanında mesaj atarsın kim o kimle mesajlasıyosun. arkadasın arar kim o.sınıf arkım. nie aramış not için. nerden tanışıyosunuz dedim ya sınıf arkım. 10 yıllık arkın arar. kim o .cocukluk arkım nie arıo konusmak için. söle cok aramasın. bıdı bıdı. erkeği kadını farketmez insanolunun hamurunda var arkadaşlar buda güvensizlikten kaynaklanıyor.

    YanıtlaSil
  13. merhaba uçanpastırma :)) gerçekten iyi tespitler

    YanıtlaSil