29 Aralık 2009 Salı

erkeklerin kadınlardan daha çok tuvalette kalması üzerine

erkek canlısı kakasını yapmak üzere tuvalete gittiğinde, ortalama olarak 10 dakika 33 saniye ile 20 dakika 15 saniye arasında değişen sürelerde orada kalıyor. yaptığım gözlemlere göre ise kadın canlısı ortalama olarak 5 dakika 13 saniye tuvalette kalıyor (evet sevgili okuyucu üzgünüm ama kadınlarda kakasını yapıyor). Şimdi bu hanımefendiler bizim bu kadar uzun süre tuvalette kalmamızdan çok şikayetçiler, neymiş efendim orada ne yapıyorsunuz, işte bir insan o kadar saat niye klozette oturur, sen tuvaleti benden daha çok seviyorsun(var lan bunu diyen yalan değil) gibi laflarla kafa ütülüyorlar. Ve ben bir tuvalet bilirkişisi olarak bu durumu hanımefendilere açıklamak istiyorum.

ilk önce sıçmak erkek için önemli bir eylemdir, o an günün bütün stresini içindeki bokları attığı gibi atar, yalnız kalır, düşünür.( zaten 'türkün aklı ya sıçarken yada kaçarken çalışır cümlesi' 'türk erkeğinin aklı ya sıçarken yada kaçarken çalışır ' şeklinde değiştirilmesi gerekir) hatta içeride bizim için önemli olan bir çok sorunu çözüyor olabiliriz. sabah uyanınca tuvalete gidenler bütün günün planını yaparlar, gece gidenler bütün günün muhasebesini yaparlar. birde sigarasını yakmışsa ondan daha mutlusu yoktur, dokunmayın işte adama.

ayrıca gazete, dergi, (benim tercihim uykusuz okumaktır) deterjan kutusu, sabun kabı okumak, fayansları saymak gibi insanı rahatlatan eylemlerde bulunuyoruzdur. ve ben şimdiye kadar hiç, elinde gazete ile tuvalete giden kadın görmedim.

yani siz kadınlar tuvalette okumuyor, düşünmüyor, uykusuz sayesinde şen kahkahalar atmıyor ,stres atmıyor, tuvalete gitmeyi günün en önemli rahatlatıcı faaliyetlerinden birisi olarak görmüyorsanız, biz ne yapalım.

Yazı biterken Godspeed You Black Emperor!-- sleep çalıyordu. güle güle efenim.

5 yorum:

  1. Dünyanın en kullanışlı odası . Milyarlarca lira harcayıp döşediğin salona sıçamazsın . Yaşasın tuvalette yalnız kalmak ..

    YanıtlaSil
  2. maksimum 1 dakika'da işimi hallederim arkadaş!

    YanıtlaSil
  3. sanırsam ben dediğin bütün rahatlama olaylarını kendine mal etmiş kadınlardan biriyim ve bu kadar azınlıkta olduğumu hiç de düşünmemiştim. Mesela uykusuz okumayı çok severim, fayans da sayarım böle bi imkanım yoksa, efendim deterjanın içindeki maddeleri okurum etiket tasarımını incelerim, muhasebe yaparım plan yaparım, napıyosun o kadar tuvalette sorularına muhattap olduğum zamanlar ise çok gerilerde kalmıştır, alıştı herkes=)

    YanıtlaSil
  4. asdfk:)
    kaka demiş ya,yerim.

    YanıtlaSil
  5. (Bir genc kadın olarak)
    KADINLARIN, ERKEKLERİN TUVALETLERİNE KADAR KARISMALARINI AYIP BULUYORUM.ELBET KISKANILIR AMA BU KADAR DA MANYAKCA OLMAZ OLMAMALI. ERKEKLER NE KADAR COK SEVİYOLARSA O KADAR CEKİYORLAR ZAVALLIM KADINLA ARKADAS GİBİ OLURLAR KADINLAR KIZ ARKADASLARI SANIR BOYASINDAN TUT KILINA KADAR ANLATIRLAR PES YANİ..
    WC,DE NETE GİRERİM , GUNLUK YAZARIM, KAS ALIRIM, PLAN YAPARIM, MESAJ YAZARIM , SARKI SOYLERİM ,MODA DERGİLERİ OKURUM , KİTAP OKURUM,KULAKLIK TAKAR DALIP GİDERİM,DANS BİLE EDERİM.

    YanıtlaSil