27 Aralık 2009 Pazar

çorap lastiğinin bacağı sıkması üzerine

Çorapların o lastik kısmı niye inatla çok sıkı yapılır anlamıyorum arkadaşım. Yok hani deniyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum da olmuyor,1 liralık çoraplardan tutunda 10 liralık çoraplara kadar,hangi markanınkini alırsan al hepsi aynı azizim, tüm çoraplar bacağı sıkarak kangren yapmak üzerine kurgulanmış resmen.

lan işte tek derdimiz çorap aşağıya kaymasın, kıllı bacağımız gözükmesin değil mi, bunun için niye bu kadar sıkı yapıyorsun o lastiği, resmen kan dolaşımımız engelleniyor, dışarı çıktığımda falan çorabın lastik kısmının yerini değiştirmekten konuşmalara konsantre olamıyorum, birisi bir şey anlatıyor ama ben ''lan çorap gene çok sıktı, bak nasıl kaşınıyor'' diyerek bacağımı kaşımaktan, o çorabı yapana küfür etmekten karşımdakinin ne dediğini anlamıyorum. Bide lastiğinin yerini değiştirmeyi unuturum korkusu var ki hiç sorma, çünkü; eğer unutursan eve geldiğinde direk çorabın şeritler halinde izini çıktığı, kıpkırmızı bir bilek seni bekliyor olacak.

Aldığım çorapları babadan kalma alışkanlıkla lastiklerini kesiyorum ama pek becerikli olmadığım için bütün çoraplarım delik deşik olmuş durumda, korkuyorum lan hayatımın aşkıyla karşılaştığım zaman çoraplarımın o halini görüp benden soğuyacak diye. Bakın buradan sesleniyorum çorap üreticilerine adam gibi gevşek lastikli çorap yapın, yoksa külotlu çoraba geçip bu dertten tasadan toptan kurtulacağım da bakma işte dayanıyorum biraz daha.

yazı biterken explosions in the sky - magic hours çalıyordu güle güle efenim

5 yorum:

  1. ben kilotlu olanlarla savaş veriyorum. dava etmeye niyet edersen kesin beni da say! hiç mi kimse denemez bu çorapları üretim aşamasında diye mrak eder dururum! bacagı oyle sıkması ayrı, bi de belini deli sıkanları var; 34 beden bile olsan öyle sıkıştırıyorlar ki 5 boğum oluyorsun! :)

    YanıtlaSil
  2. hadi ya demek külotlular da sıkıyormuş ha bak tek kurtuluşum olarak onları görüyordum ama olmadı şimdi.

    YanıtlaSil
  3. :)ehehe pek tavsiye etmiyorum, sen yine eldekiyle devam et bence :)

    YanıtlaSil
  4. e ne yapalım mecburen, bütün hayallerimi yıktın ama neyse umarım çabuk toparlanabilirim

    YanıtlaSil
  5. Mim'in var kuşşş ,gelip alırsan sevinirim,çok pis mimlendin :)

    YanıtlaSil